Nieuws

Dag Okapi's, Jariboes, Tapirs en ouders,

De trimesterplanningen van apr-mei staan online. Je kan ze hieronder terugvinden.

De leiding van Scouts Akabe Neerpelt wenst iedereen fijne en warme kerstdagen en een gezond, gelukkig en bovenal scoutesk 2017!

Tot volgend jaar!

Aanstaande zondag (18 december) heten onze Tapirs iedereen van harte welkom om heerlijke versnaperingen en warme drank te nuttigen tijdens de jaarlijkse kerstmarkt van Neerpelt. Op naar een warme en verdraagzame kerst! Tot dan!

Op zondag 8 januari 2017 tussen 14u00 en 18u00 vindt de jaarlijkse ijsberenduik in het zwembad S&R Dommelslag in Overpelt plaats.

Dag lieve akabeërs,

De Sint-activiteit van zaterdag 19/11/2016 zal doorgaan van 17u30 tot 19u30 in de lokalen van Scouts Boseind (Roosendijk 109A in Neerpelt).

Het is vandaag Dag van de Jeugdbeweging, onze hoogdag want dan vieren alle jeugdbewegingen feest! 

Trek dus je uniform aan naar school, naar het werk,... en laat zien dat je trots bent om scout te zijn!

Naar jaarlijkse gewoonte wordt het scoutsjaar geopend met de 'Overgang'.

Beste ouders, opvoeders,

Vanaf heden worden de medische fiches niet meer op papier ingevuld, maar online! Hoe doe je dat?

Ben je enthousiast, durf je al eens de grenzen van je fantasie te verkennen en hou je wel van een spel hier en daar? Doe dan mee met onze activteit en krijg de Akabe-kriebels!

De inschrijvingen voor de megafantastisch coole Akabedag zijn geopend! Als je mee wilt naar dit extreemleuke evenement, gelieve ons dan zo snel mogelijk een seintje te geven zodat we tijdig kunnen inschrijven! 

Pagina's

Abonneren op Nieuws